DeepDive tržišta

DeepDive Tržišta su istraživanja koja se bave cjelovitim pregledom vašeg odnosa s postojećim i potencijalnim potrošačima/klijentima. DeepDive istraživanja pružaju dubinski uvid u razumijevanje čovjeka – koji donosi odluku da kupi (ili ne kupi) vrijednost koju vi nudite na tržištu, bez obzira je li riječ o B2B ili B2C tržištu.

Customer DeepDive

Fokus je na razumijevanju postojećih i potencijalnih potrošača/ klijenata s ciljem maksimiziranja vrijednosti baze klijenata i optimiziranje marketinških i prodajnih napora/investicija.

Brand DeepDive

Fokus je na razumijevanju vrijednosti cjelokupne strukture branda, s ciljem maksimiziranja vrijednosti branda i optimiziranje investicija u brand.

Business Model DeepDive

Fokus je na razumijevanju procesa stvaranja i isporuke vrijednosti te ekstrakcije vrijednosti u obliku prihoda/profita za poduzeće, a s ciljem maksimiziranja vrijednosti poslovnog modela.

Growth & Innovation DeepDive

Growth DeepDive obuhvaća istraživanja koja daju pregled prilika za ostvarivanje rasta potražnje za vašim proizvodom/uslugom/ brandom/ ponudom na tržištu, osiguravajući rast prihoda i/ili profita.

Kako bismo Vam mogli besplatno strukturirati prijedlog istraživanja, molimo Vas da ispunite sljedeći obrazac